rep1

RADIOAMATEUR REPEATERS  AMSTERDAM - NL

OPENDAG RADIOZENDAMATEURS REPEATERLOCATIE AMSTERDAM-WEST 

ZONDAG 9 APRIL 2017 (13.00 - 16.00 uur).  

Agenda

Sinds 2011 houden wij geregeld een opendag voor jong en oud waarbij de 'radio hobby' centraal staat. Je bent van harte welkom om ons te bezoeken. Graag informeren wij nieuwkomers over onze hobby en de mogelijkheden om een opleiding te volgen tot zendamateur. 

 

Je kan de opendag zien als een opstapje in de wereld van radiozendamateurs. Een gezellige, informatieve zondag-middag. Naast informatie kan je kijken bij de repeaters, genieten van het uitzicht, de shelter bezoeken (en zenden), uitleg over de historie van de Amsterdamse repeaters en verder worden diverse onderwerpen besproken tijdens de koffie. Ook buiten deze opendag is het mogelijk om het ASD-team te bezoeken. Dus koffie staat klaar!

 

Kom op tijd, je kan alleen met het ASD-team naar boven. Het laatste stuk naar het dak is via de trap (10 treden). 

 

Wanneer...      zondag 9 april 2017

Waar...             World Fashion Center (Kon. Wilhelminaplein 13 te Amsterdam)

Tijd...                13.00 uur verzamelen in de hal (hoofdingang), 13.15 uur naar boven, +/- 16.00 uur einde

Parkeren...      gratis op straat (parkeergarage = betalen)

Trein/metro... station Cornelis Lelylaan + 7 minuten lopen (tevens tram 1 & 17)

Aanroepen...   QRV 434.2000 MHz (portofoon)

Bijzonderheden...  wij vragen een eenmalige donatie van 10 euro voor 2017 (vanaf juni 2017)

 

06/03/2017  

Het ASD-team heeft sinds 2011 tot heden met veel plezier tijdens vele weekenden door de jaren heen bezoekers met open armen ontvangen, zowel op de Shelltoren als het World Fashion Center, met koffie en frisdrank. Helaas kunnen wij het niet meer 'gratis' doen want ook wij hebben veel kosten. 

Daarom zijn wij genoodzaakt om vanaf juni 2017 aan iedere bezoeker (18 jaar en ouder) tijdens de opendagen een-malig '10 euro' te vragen als donatie, ongeacht het aantal bezoeken. Door je donatie ben je gelijk donateur voor het jaar 2017 en blijft de koffie & frisdrank gratis. Het geld gaat naar de stroomvoorziening, repeaters, huur, etc. Wij hopen op je begrip en dat je vooral blijft komen om ons te steunen. 

Volgende datum: zondag 21 mei 2017